Entenem l’espai públic com un lloc de convivència i diàleg entre tots els que el transiten i habiten.

Un lloc que no hauria de ser confiscat per interessos privats i que ha de respondre a les necessitats i desitjos comunitaris.

INTERFERENCIA s’apropia de l’espai públic per repensar i reflexionar sobre les ciutats. Volem apostar per un lloc més creatiu, més respectuós amb les persones i més participatiu. Produim accions artístiques efímeres que busquen la complicitat i la participació de tots, promovem la creació contemporània i intentem disoldre les fronteres entre el creador i l’espectador.

L’espai públic com a laboratori de noves propostes i espai d’experimentació artística.

 

 

MARK JENKINS (USA)
www.xmarkjenkinsx.com

Artista nord-americà que treballa simulant figures humanes sutil i enginyosament infiltrades en la ciutat. En les seves instal.lacions utilitza cel.lo de paper per fer les escultures i els seus personatges inclouen homes, dones, nens, criatures, girafes, gossos, anecs, caramels gegants i gent que viu dins les bosses d’escombraries.

Les figures les podem trobar en l’espai obert, urbà i rural i “neixen” a partir de la descobert de l’artista dels diferents espais: cafeteries, voreres, escoles, lavabos, galeries d’art, andanes del metro… El treball de Mark Jenkins s’ha mostrat en ciutats NYC, LA, London, Sao Paulo i Bethlehem. Aquesta és la seva primera visita a Barcelona.


 


LIVING LENSES (USA)

Louise Bertelsen i Po Shu Wang
www.livinglenses.com

La parella d’artistes d’origen danès i de Hong-Kong desarrollen un estudi precís del cos i la seva interacció en l’espai públic.

“Impropervisation” és un treball d’investigació i improvisació que provoca situacions “familiars” en un marc públic davant la sorpresa del ciutadà.

“Barcelona en 4 dies”explorarà els espais públics de Barcelona a través d’imprevistes accions “d’Impropervisació. “On” i “quan” tindran lloc, dependrà de la relació que els artistes estableixin amb cada un dels espais els dies previs a les accions. Però tots aquells que hi estiguin interessats poden accedir a la informació on-line 24hores en el diari www.livinglenses.com/barcelonain4days per poder seguir els treballs en progrès, imatges, video clips, comentaris i altres.


 


DAVID CERNY (Rep.Checa)
www.davidcerny.cz

Escultor, performer de 40 anys, militant polític i amant de l’escàndol, Cerny és l’ artista txec contemporani més reconegut dins i fora de les seves fronteres. Va començar a flirtejar amb la fama quan va pintar de rosa un tanc – monument i símbol de l’”alliberament” de la República Txeca pels Soviètics després de la IIGuerra Mundial. Basa els seus treballs en la reivindicació de l’ús públic de la ciutat, transformant edificis i façanes amb les seves instal.lacions de figures humanes.


IDEA, COORDINACIÓN Y PRODUCCIÓN:

   

CON EL APOYO DE:

CON LA COLABORACIÓN DE:

Districte Ciutat Vella
Districte Eixample